محصولات مشابه
-
پیتزا بر استیل
ناموجود -
کاتر فشاری حروف انگلیسی
ناموجود -
پالت تمام استیل 20 سانت خم
ناموجود -
کاتر فشاری اعداد انگلیسی
56300 تومان -
پایه طبقات بین کیک
ناموجود -
تاپر تولدت مبارک کد 003
ناموجود -
خلال تزئینی فینگرفود کد 15
ناموجود -
تاپر تولدت مبارک کد 004
ناموجود -
خلال تزئینی فینگرفود کد 14
ناموجود -
تاپر تولدت مبارک کد 005
ناموجود -
خلال تزئینی فینگرفود کد 13
ناموجود -
تاپر تولدت مبارک کد 006
ناموجود -
خلال تزئینی فینگرفود کد 12
ناموجود -
تاپر تولدت مبارک کد 007
ناموجود -
خلال تزئینی فینگرفود کد 11
ناموجود -
تاپر سالگرد مبارک کد 001
ناموجود -
خلال تزئینی فینگرفود کد 10
ناموجود -
تاپر ازدواج کد 001
7000 تومان -
خلال تزئینی فینگرفود کد 09
ناموجود -
تاپر ازدواج کد 002
7000 تومان -
خلال تزئینی فینگرفود کد 08
ناموجود -
تاپر لاو کد 001
7000 تومان -
خلال تزئینی فینگرفود کد 07
ناموجود -
تاپر لاو کد 002
7000 تومان -
خلال تزئینی فینگرفود کد 06
ناموجود
نحوه صحیح استفاده از اره کیک
در این روش کیک را بر روی سطحی صاف و غیر لغزنده قرار دهید. سپس با توجه به ضخامت لایه ای که می خواهید برش دهید، ارتفاع تیغه اره را تنظیم نمایید. سپس با قرار دادن پایه های اره بر روی میز کار، پایه های اره را گرفته و با حرکت تدریجی اره ای، کیک را برش دهید. به بیانی دیگر وقتی اره با سطح کیک تماس یافت، با حرکت تدریجی تیغه اره در لایه کیک بسمت جلو حرکت کرده و در حین برش دادن از سمت دیگر کیک خارج می شود. بدین ترتیب لایه مورد نظر قابل جدا شدن از کیک می باشد.
نظرات کاربران