Top

کیک حلوا

 

کیک حلوا

 

 

 

 طرز تهیه:

ابتدا نصف پیمانه شیر رو با یک قالب کره پنجاه گرمی روی حرارت میزاریم تا کره آب بشه و شیر گرم بشه ولی به مرحله جوش نرسه.
بعد دو عدد تخم مرغ رو به همراه سه چهارم پیمانه شکر و وانیل انقدر با همزن هم میزنیم که حسابی کرمی رنگ بشه بعد یک و نیم پیمانه آرد و یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر رو که قبلا سه بار الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم و آروم و دورانی در یک جهت هم میزنیم و در نهایت شیر داغ و کره رو در چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم.
قالبمون رو کاملا چرب و آرد پاشی میکنیم مایه کیک رو داخل قالب ریخته سایز قالب من سی در بیست و پنج بود در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا بیست و پنج تا سی دقیقه میزاریم البته باز به دمای فر خودتون بستگی داره
چون قالب نسبت به مواد کمی بزرگتره مراقب باشید کیکتون خشک نشه یا تهش نسوزه. وقتی آماده شده بعد از خنک شدن و از قالب در آوردن سطح روی کیک رو کمی شربت میریزیم بعد هر نوع حلوایی که درست کردیم رو روی کیک میزاریم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم یکی دو ساعت در یخچال میزاریم بمونه بعد در ابعاد دلخواه برش میدیم.

نوش جونتونsmile