Top
گلوکز مایع

گلوکز مایع

وزن خالص : 500 گرم

تاریخ مصرف : 2019/12

کاربرد گلوکز مایع در صنعت غذا :
 
1- صنعت نانوایی
کاربرد این قند سبب به تعویق انداختن بیاتی ، منبع قابل تخمیر، افزایش سطح کالری می شود.
2- بیسکوئیت - کیک و شیرینی
به علت خاصیت شیرین کنندگی، خاصیت ترد کنندگی، ارائه رنگ قهوه ای کمرنگ یا طلایی به محصول به واسطه کارامل شدن به کار می رود.
3- شکلات و آبنبات ها
 کاربرد این قند سبب ممانعت از کریستالیزسیون می شود لذا محصولی هموژن و یکنواخت با زمان نگهداری بالا و همچنین خصوصیات طعمی و اورگانولپتیک بهتر تولید می گردد
4- بستنی
به  عنوان شیرین کننده و طعم دهنده بکار می رود
5- مربا و ژله
خاصیت شیرین کنندگی، ایجاد بریکس و ویسکوزیته ایجاد قابلیت ماندگاری محصول به میزان چشم گیری به دلیل کاهش قابل ملاحضه aw و فعالیت های آبی از جمله دلایل عمده مصرف این قند مایع می باشد.
 
 
خصوصیات گلوکز مایع :
 
1- شیرین کننده
2- تثبیت رطوبت
3- قابلیت نرم کنندگی
4- تعدیل کننده طعم شیرین
5- بالا بردن ویسکوزیته
6- بهبود و یا تغییر مزه
7- بهبود رنگ
8- دارای ارزش غذایی و یک چاشنی ایده آل برای شیرینی، بیسکوئیت، بستنی و مربا و ...
9-ترکیبی ارزشمند برای ویتامین هایی که خاصیت انرژی زایی دارند.
 

قیمت: 3500 تومان

محصولات مشابه