Top

دستورات آشپزی

  • 1

  • کیک حلوا

     

    کیک حلوا

     

     

     

     طرز تهیه:

    ابتدا نصف پیمانه شیر رو با یک قالب کره پنجاه گرمی روی حرارت میزاریم تا کره آب بشه و شیر گرم بشه ولی به مرحله جوش نرسه.
    بعد دو عدد تخم مرغ رو به همراه سه چهارم پیمانه شکر و وانیل انقدر با همزن هم میزنیم که حسابی کرمی رنگ بشه بعد یک و نیم پیمانه آرد و یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر رو که قبلا سه بار الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم و آروم و دورانی در یک جهت هم میزنیم و در نهایت شیر داغ و کره رو در چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    قالبمون رو کاملا چرب و آرد پاشی میکنیم مایه کیک رو داخل قالب ریخته سایز قالب من سی در بیست و پنج بود در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا بیست و پنج تا سی دقیقه میزاریم البته باز به دمای فر خودتون بستگی داره
    چون قالب نسبت به مواد کمی بزرگتره مراقب باشید کیکتون خشک نشه یا تهش نسوزه. وقتی آماده شده بعد از خنک شدن و از قالب در آوردن سطح روی کیک رو کمی شربت میریزیم بعد هر نوع حلوایی که درست کردیم رو روی کیک میزاریم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم یکی دو ساعت در یخچال میزاریم بمونه بعد در ابعاد دلخواه برش میدیم.

    نوش جونتونsmile

     


    ادامه مطلب

  • کیک شکلاتی با طعم قهوه


    کیک شکلاتی با طعم قهوه

     

    مواد لازم :


    شکر 2 پیمانه
    آرد سفید قنادی 1 و 3/4 پیمانه
    پودر کاکائو 3/4 پیمانه
    جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    نمک یک پنسه
    تخم مرغ 2 عدد
    باترمیلک 1 پیمانه
    قهوه غلیظ تلخ 1 پیمانه
    روغن مایع 1/2 پیمانه
    عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه:

     


    فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
    دو عدد قالب گرد 23 سانتی را خوب چرب کرده کمی پودر کاکائو داخل قالب ها الک کنید و خوب تکان دهید تا همه جای قالب توسط پودر کاکائو پوشانده شود سپس پودر کاکائو اضافه را بتکانید.
    تمامی مواد خشک را داخل کاسه بزرگی مخلوط کنید. سپس بقیه مواد را اضافه کرده با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید . مواد فقط در حد مخلوط شدن باید همزده شوند. مایه کیک کمی رقیق است. مواد کیک را داخل قالب ها ریخته به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده 180 درجه سانتی گراد بپزید.
    پس از خارج کردن کیک ها از فر اقلا 10 دقیقه صبر کرده کیک را از قالب خارج کنید تا خنک شود . سپس با گاناش مانند تصویر تزئین کنید.


    ادامه مطلب