Top

نکات آشپزی

  • 1

  • چند نکته ریز شیرینی پزی

    چند نکته ریز شیرینی پزی

     

     

     

    همه ما تا به حال حتی برای یکبار هم که شده شیرینی یا کیک درست کرده ایم، شاید هم در این کار حرفه ای باشیم، اما همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی کمک کننده باشد.

    در این مطلب نکات جالبی راجب پخت کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها توجه کرده باشید.

     

    • ظرف شما نباید خیس باشد.

    • همزن نباید چرب باشد.

    • برای جدا کردن نان شیرینی از قالب شما می توانید یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب بپیچید و چند دقیقه صبر کنید نان شیرینی را به

    راحتی از قالب جدا کنید.

    • اگر می خواهید با همزن دستی سفیده را بزنید کمی آرد و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید تا زودتر سفت شود. همزن نباید آغشته به زرده باشد.

    • اگر بیش از حد سفیده را بزنید کیک شما خشک می شود.

    • آرد باید بیشتر از شکر باشد.

    • اگر قالب کیک را از قبل گرم کنید کیک شما بعد از پخت به راحتی از قالب جدا می شود.

    • اگر روغن و شکر و زرده را زیاد بزنید کیک شما سفت می شود.

    • روغن جهت استفاده در شیرینی ابتدا باید آب شود سپس اندازه گیری شود.

    • سفیده تخم مرغ را اگر با یک قاشق قند سائیده مخلوط کنید پف آن نمی خوابد.


    ادامه مطلب

  • نکته کیک پزی 1#

    نکته کیک پزی 1#

     

     

     

    جدا کردن سریع کیک از ظرف در حالی که هنوز خنک نشده باشد، باعث تکه تکه شدن کیک می شود.


    ظرف کیک را برای 15 تا 30 دقیقه در جایی قرار دهید تا خنک شود.


    ادامه مطلب

  • جلوگیری از تلخ شدن مربای گل محمدی

    ‍ دو نکته مهم برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی


     

    1) برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی این است که از گل های صورتی روشن استفاده کنید تا مربای تان تلخ نشود.

    2) در هنگام تفت دادن گل های خشک بسیار باید دقت کنید که زمان تفت دادن بسیار کم باشد. اگر حتی یکی از برگ ها بسوزد تمام مربا را می تواند تلخ کند. در حقیقت تفت دادن در حد گرم شدن گلها باشد نه بیشتر.


    ادامه مطلب